nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Rozhodnutie č. 2/2022 dekana Reformovanej teologickej fakulty Univerzity J. Selyeho o forme výučby v letnom semestri akademického roka 2021/22

Na základe platnej štátnej legislatívy z oblasti ochrany proti pandémii a v súlade Príkazom rektora UJS č. 3/2002, vydávam nasledovné rozhodnutie dekana Reformovanej teologickej fakulty Univerzity J. Selyeho (ďalej: RTF UJS):

1)         Vyučovanie pre študentov a doktorandov RTF UJS v dennom forme štúdia, od 28. februára 2022, sa uskutočňuje v prezenčnej forme.

2)         Vyučovanie pre študentov RTF UJS individuálnym študijným plánom a doktorandom na externom forme štúdia, naplánované sobotňajšie konzultácie vo februári a v marci 2022 sa uskutočňujú naďalej v online forme.

Toto rozhodnutie dekana je právoplatné od 23.02.2022 až do odvolania, alebo do vydania nového rozhodnutia dekana, v ktorom sa rozhoduje o forme štúdia.

Komárno; 23.02.2022
Doc. ThDr. Somogyi Alfréd, PhD.
dekan

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.